Μια προσέγγιση όσων κλάδων καλύπτουμε

Τώρα που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα σκάφη γίνονται όλο και πιο πολύ, μέρος της καθημερινότητας, βλέπουμε μια ποικιλία «νέων προϊόντων» να έρχονται στην αγορά, πολλά από τα οποία δεν δοκιμάζονται.

Η ILIOFOS Co, προμηθεύει ηλεκτρικά και υβριδικά συστήματα προώθησης της Bellmarine και  της Trandfluid SpA καθώς και υδραυλικούς συμπλέκτες για διάφορες εφαρμογές, τα οποία αμφότερα είναι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες στον τομέα τους. Γιατί να διακινδυνεύσετε να αγοράσετε ένα φθηνό πακέτο από έναν προμηθευτή του εξωτερικού, όταν μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν εγχώρια εγκατεστημένο προμηθευτή, που είναι σε θέση να σας προσφέρει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στην ηλεκτρική πρόωση.

Η ηλεκτρική και υβριδική πρόωση είναι ο τομέας της ειδικότητας μας. Δεν είμαστε μηχανικοί κινητήρων Diesel που προσφέρουν ένα εναλλακτικό ηλεκτρικό ή υβριδικό προϊόν. Η δουλειά μας είναι αφιερωμένη στους ηλεκτρικούς κινητήρες & την υβριδική πρόωση για σκάφη αλλά και για αυτοκίνητα. Είμαστε παθιασμένοι με την ηλεκτρική & την υβριδική τεχνολογία και το τεράστιο όφελος που αυτές προσφέρουν στους ιδιοκτήτες της καθώς και στο περιβάλλον.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς και μάθετε αν η ηλεκτρική ή η υβριδική πρόωση είναι κατάλληλη για το σκάφος σας και πώς μπορείτε να την χρησιμοποιείτε. Εάν αισθανόμαστε ότι ο εξηλεκτρισμός του σκάφους σας ή του μέσου σας δεν είναι η σωστή λύση για εσάς, θα σας πούμε τι προτείνουμε.

Θέλουμε ευχαριστημένους πελάτες στο νερό και στη στεριά που θα καταλάβουν τις δυνατότητες και τους πιθανούς περιορισμούς της ηλεκτρικής πρόωσης, προτού λάβουν μια καλά ενημερωμένη, απόφαση αγοράς. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο από έμπειρους, ηλεκτρικούς ή υβριδικούς χρήστες στις ελληνικές εθνικές ή θαλάσσιες οδούς.

Ξεκινήστε σήμερα.

Ελάτε να χτύσουμε έναν καλύτερο και καθαρότερο κόσμο
Ξεκινήστε ένα έργοΔείτε τα προϊόντα μας