Απο το 1957

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Είμασταν πάντοτε ένα σημείο αναφοράς στον τομέα της βιομηχανικής μεταφοράς και των εξαρτημάτων και τώρα πλέον και των θαλάσσιων μεταφορών. Η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, μαζί με την προσεκτική επιλογή των υλικών, η ακριβής συναρμολόγηση και η σχολαστική δοκιμή κάθε μονάδας που παράγεται, συνέβαλαν στην ανάπτυξη εξαιρετικά ανταγωνιστικών και καινοτόμων προϊόντων. Το ταλέντο, η δυναμική προσέγγιση και η αίσθηση, είναι ο δημιουργικός καρπός μιας εταιρείας, που εστιάζει στην εισαγωγή προϊόντων που ικανοποιούν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Χιλιάδες πελάτες έχουν επιλέξει τα προϊόντα της Transfluid για το ευρύ φάσμα εφαρμογών της.

Το υβριδικό σύστημα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα οχήματα σας ή τα σκάφη σας σε περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας, εξασφαλίζοντας κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές, ενώ ικανοποιείτε τις ανάγκες του μέσου σε ενέργεια όταν παραμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα ακίνητοι και η ανάκτηση ενέργειας εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου. Περισσότεροι ιδιοκτήτες σκαφών ή αυτοκινήτων από ποτέ άλλοτε ανακαλύπτουν τα οφέλη της υβριδικής προώθησης. Δείτε τη γκάμα των προϊόντων μας

Module HM

Η σειρά υβριδικών συστημάτων HM, είναι η απλότητα στα καλύτερά της. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί, για να τοποθετείται σε οποιαδήποτε μηχανή καύσης, εφόσον διαθέτει χελώνα με πρότυπο SAE και περίβλημα και σε οποιοδήποτε τύπο μετάδοσης με πρότυπο SAE.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας