Υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης για σκάφη/πλοία και βιομηχανικές ή σιδηροδρομικές εφαρμογές

Η Transfluid ειδικεύεται στην παραγωγή και το σχεδιασμό μεγάλων, μεσαίων και μικρών κιβωτίων μετάδοσης ισχύος. Χάρη στις ικανότητες και την εμπειρία μας, σήμερα η Transfluid μπόρεσε να δημιουργήσει τα προϊόντα του μέλλοντος, δηλαδή παράλληλα υβριδικά συστήματα μετάδοσης ισχύος και καθαρά ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης ισχύος.

Ξεκινήσαμε την παραγωγή των κινητήρων μόνιμου μαγνήτη, οι οποίοι ολοκληρώνουν το υβριδικό προϊόν και το καθαρό ηλεκτρικό προϊόν με τον πληρέστερο τρόπο. Τα υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματά μας διασφαλίζουν τη μέγιστη περιβαλλοντική φιλικότητα τόσο όσον αφορά τις εκπομπές όσο και τον θόρυβο.

Όλα τα υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα Transfluid μπορούν να εφαρμοστούν σε βιομηχανικά και σιδηροδρομικά οχήματα, ειδικές εφαρμογές όπως αεροδρόμια ή σιδηροδρομικές σήραγγες, μεταφορές επιβατών και οποιοδήποτε άλλο ειδικό όχημα, ή σε θαλάσσιες εφαρμογές όπου τα υβριδικά και ηλεκτρικά μας συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν σε υπάρχοντα ή νέα βάρκες.

 

Οι αυστηρές δοκιμές που έχουν περάσει τα συστήματά μας, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών, εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία σε αυτές τις δύσκολες εφαρμογές. Σε αυτούς τους τομείς εφαρμογής, ο σεβασμός προς το περιβάλλον, η εξοικονόμηση ενέργειας και η αποφυγή ακουστικής ρύπανσης είναι εγγυημένες χάρη σε αυτά τα καινοτόμα, σύγχρονα και εξαιρετικά αποδοτικά συστήματα.

Τα υβριδικά συστήματα προώθησης της Transfluid έχουν διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: μόνο ντίζελ, μόνο ηλεκτρικό, ενισχυτική λειτουργία όπου προστίθενται ηλεκτρική και ντίζελ ισχύς μαζί και φόρτιση μπαταρίας σε λειτουργία ντίζελ.

Σε ένα σκάφος με καθαρή ηλεκτρική πρόωση, εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου και κινητήρα Transfluid-Bellmarine υπάρχουν δύο τρόποι πρόωσης: μια οικολογική λειτουργία, όπου το σύστημα περιορίζει αυτόματα τη δυνατότητα επιτάχυνσης και επομένως απορρόφησης ενέργειας από την μπαταρία, και κανονική λειτουργία.