Υπηρεσίες χρηματοδότησης σκαφών

Αποκτήστε το σκάφος που ονειρεύεστε.

Μετατρέψτε το σκάφος που έχετε σε «πράσινο» χωρίς να ρευστοποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Marine Financing της ILIOFOS, έχετε άμεση ρευστότητα στη χρηματοδότηση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Άμεση ρευστότητα

Με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Marine Financing για τη χρηματοδότηση μετατροπής σκαφών, δεν θα χρειαστεί να ρευστοποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο για να αποκτήσετε το σκάφος που ονειρεύεστε. Σας εξασφαλίζουμε ρευστότητα με όρους που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες: ύψος δανείου, νόμισμα, επιτόκιο κ.λπ.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Τη χρηματοδότηση σκαφών αναψυχής χειρίζεται αποκλειστικά η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας της Alpha Bank. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας συνεργάζονται με τις σχετικές υπηρεσίες του Ομίλου Alpha Bank. Με την πείρα και την τεχνογνωσία τους σας βοηθούν να υλοποιήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό χρηματοδότησης για να γίνει δικό σας το σκάφος αναψυχής που ονειρεύεστε.

Αποκτήστε το σκάφος που ονειρεύεστε

Συζητήστε τη χρηματοδότηση για την αγορά του σκάφους που θέλετε με την εξειδικευμένη Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας της Alpha Bank:

     2691024158

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 

    2155150344