Κυψέλες καυσίμου θαλάσσης

 

Μηδενικές εκπομπές Plug & Play Μονάδες ισχύος υδρογόνου για σκάφη

Η Genevos παράγει πλήρως ενσωματωμένα και αρθρωτά πακέτα κυψελών καυσίμου υδρογόνου που προσφέρουν μια λύση μηδενικών εκπομπών ρύπων για πλοία. Οι μονάδες ισχύος υδρογόνου (HPMs) διατίθενται σε πακέτα 15 kW, 30 kW και 40 kW προσφέροντας άμεση επεκτασιμότητα και πλεονασμό με προσαρμοσμένες λύσεις ισχύος από 15 kW έως 500 kW.

Σχεδιασμένα ως θαλάσσια λύση, οι μονάδες επιτρέπουν την πλήρη αντίσταση στο σκληρό ωκεάνιο περιβάλλον. Η οικογένεια HPM είναι ναυτιλιακή πιστοποιημένη με εμπορικά πρότυπα, διασφαλίζοντας μια στιβαρή και ασφαλή λύση για όλα τα πλοία.

genevos modules

Βασισμένο σε κυψέλες καυσίμου με μεμβράνη ανταλλαγής πρωτονίων (PEM), το HPM χρησιμοποιεί μια χημική αντίδραση για να μετατρέψει το υδρογόνο σε ηλεκτρική ενέργεια, εκπέμποντας μόνο νερό και θερμότητα ως υποπροϊόντα. Ενσωματωμένο με κυψέλες καυσίμου PEM της Cummins (προηγούμενη Hydrogenics), το HPM προσφέρει την πιο προηγμένη, αποδεδειγμένη, αποτελεσματική και αξιόπιστη τεχνολογία στοίβας σήμερα.

Το HPM περιλαμβάνει μετατροπέα DC-DC και μπορεί να ενσωματωθεί ως πλήρως υδρογόνο-ηλεκτρικό σύστημα ή ως υβριδικό σύστημα σε συνδυασμό με μπαταρίες ή κινητήρες.

Lloyds Register Logo

Συμβατό με το Μητρώο Lloyds

 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ 

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας