Τα συστήματα κίνησης Bellmarine κατασκευάζονται στην Ολλανδία. Έμφαση δίνεται στα εσωλέμβια συστήματα υψηλής ώσης για σκάφη εκτοπίσματος, σε ιστιοφόρα αλλά και σε yacht εμπορικής χρήσης. Με περισσότερες από 4.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε σκάφη παγκοσμίως, η Bellmarine είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στα εσωλέμβια ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ BELLMARINE

Όλοι οι κινητήρες είναι μόνιμου μαγνήτη AC, υψηλής απόδοσης, με βαθμολογία IP65.
Διακοπτόμενη kW: S3 10% – 10′ (1 λεπτό σε διακοπτόμενη ισχύ, στη συνέχεια μειωμένη για 9 λεπτά ισχύς για να επιστρέψει σε σταθερή θερμοκρασία.
Συστοιχία μπαταριών: 48V, 96V και 144V μπορεί να είναι οποιασδήποτε χημείας και μάρκας. Στα συστήματα 288V και 384V πρέπει να είναι μόνο αποθήκη μπαταριών μπαταριών Transfluid.

Πλεονεκτήματα:

  • Ταχύτητα πλεύσης: 70% των ονομαστικών στροφών κινητήρα
  • Ελαφριά λειτουργία: αερόψυκτος κινητήρας, έως 200 ώρες/έτος, επιτρέπονται διακοπτόμενα kW
  • Μέσης λειτουργίας: αερόψυκτος κινητήρας, έως 500 ώρες/έτος, επιτρέπεται μόνο ονομαστικό kW
  • Μέσης ισχύος: υγρόψυκτος κινητήρας, έως 1000 ώρες/έτος, επιτρέπονται διακοπτόμενα kW
  • Βαρέως τύπου: υγρόψυκτος κινητήρας, έως 3000 ώρες/έτος, επιτρεπόμενο διαλείποντα kW, μέγιστο 80% του χρόνου στις ονομαστικές σ.α.λ.

Οι κινητήρες Bellmarine διαθέτουν ενσωματωμένο ρουλεμάν ώσης, αλλά συνιστάται ξεχωριστό έδρανο ώσης άνω των 20 kW.

Για σκάφη εκτοπίσματος έως 50 τόνους

SternMaster

Οι τιμές ξεκινούν απο 29.450 € χωρίς ΦΠΑ

Με εύρος από 15 έως 97 ΚW, αυτό το αερόψυκτο ή  υδρόψυκτο/λαδιού σύστημα ηλεκτρικής κίνησης, είναι πολύ ισχυρό και διαθέτει Mercury stern drive, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα DC-DC. 

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 20 τόνους

Outboard Μaster

Οι τιμές ξεκινούν απο 12.112 € χωρίς ΦΠΑ

Με ισχύ από 5 έως 20kW, αυτό το υγρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ είναι πολύ ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης της Yanmar, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας