Η εταιρεία ILIOFOS Co, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία αποτελείτε από δυο συνεταίρους, δύο αδέρφια που τυχαίως οι σπουδές τους προσανατολίστηκαν γύρω από το φαινόμενο του Ηλεκτρισμού. Έχουν σπουδάσει Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και στόχος τους είναι να μεταφέρουν στην Ελληνική κοινωνία, την απεξάρτηση από την κίνηση με ορυκτά καύσιμα, ούτως ώστε να βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που περνά η χώρα μας, τους συμπολίτες τους να αυξήσουν το βιοτικό τους επίπεδο, προωθώντας κεφάλαια που ξοδεύουν για την καθημερινή μεταφορά τους, σε άλλους τομείς της καθημερινότητας τους! 

Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Χρήστος Αποστολόπουλος, αρχικά ο καθένας με τη δική του ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία, τις δικές του γνώσεις κι εμπειρία και μέσα από την ξεχωριστή επαγγελματική τους πορεία ένωσαν τις δυνάμεις τους και σας καλούν να συνεργαστείτε μαζί τους προκειμένου να απολαύσετε την εμπειρία της απεξάρτησης από τις καύσιμες ορυκτές ύλες, επενδύοντας σε ανώτερα τεχνολογικά μεταφορικά μέσα, ή μετατρέποντας το υπάρχον μεταφορικό σας μέσο σε ηλεκτρικό ή υβριδικό !

 

Ανδρέας Αποστολόπουλος

Θέση: Πρόεδρος
Διαμονή: Αθήνα, GR

Απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από τα ΑΤΕΙ Χαλκίδας, γεννήθηκε στο Αίγιο και μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και εν συνεχεία στο Αίγιο Αχαΐας, από όπου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου.

Χρήστος Αποστολόπουλος

Θέση: Αντιπρόεδρος
Διαμονή: Αθήνα, GR

Απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από τα ΑΤΕΙ Πάτρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, από όπου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου.