Τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ θαλάσσης Solbian είναι εύκαμπτα, ελαφριά, ανθεκτικά και αντέχουν επίσης στις πιο σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα φωτοβολταϊκά στοιχεία Solbianflex κατασκευάζονται με χρήση κυψελών με ρεκόρ απόδοσης 24% στη μετατροπή του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια. Τα ηλιακά πάνελ Solbian marine προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα εύκαμπτου ηλιακού πάνελ στην αγορά.

Η ελαφρότητα και η ευελιξία καθιστούν τις μονάδες Solbian ιδιαίτερα κατάλληλες για θαλάσσιες εφαρμογές και εφαρμογές RV.

Τρεις σειρές είναι διαθέσιμες με κύρια διαφορά τη συνολική απόδοση των ηλιακών συλλεκτών και το φυσικό μέγεθος. Η σειρά Solbian «SunPower» SP έχει την υψηλότερη απόδοση, με αποτέλεσμα ένα φυσικά μικρότερο (αλλά και πιο ακριβό) πάνελ. Η σειρά AiO «All in One» είναι ίδιας ποιότητας και αποτελεσματικότητας με τη σειρά SP, αλλά διαθέτει ενσωματωμένο ελεγκτή φόρτισης που καθιστά πολύ εύκολη τη γρήγορη σύνδεση. Η σειρά «Super Rugged» SR είναι ελαφρώς λιγότερο αποδοτική, με αποτέλεσμα ένα φυσικά ελαφρώς μεγαλύτερο πάνελ, αλλά λόγω των ενσωματωμένων μεταλλικών δικτυωμάτων της έχει επίσης την υψηλότερη ανοχή ρωγμών και κάμψης.

Κάθε σειρά έχει την ίδια έξοδο και ποιότητα, δηλαδή ένα πάνελ 50W θα αποδίδει 50W ανεξάρτητα από την απόδοση των φωτοβολταϊκών κυψελών του. Η μόνη διαφορά είναι το φυσικό μέγεθος του πίνακα.

Όλα τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ Solbian συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση κατασκευής.

Χαρακτηριστικά των εύκαμπτων ηλιακών συλλεκτών Solbian:

 • Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ιταλία
  5 χρόνια εγγύηση έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων
  Η πιο αποτελεσματική ευέλικτη μονάδα στην αγορά (υψηλότερη ισχύς εξόδου από τη μικρότερη επιφάνεια)
  Εύκαμπτο και ελαφρύ (2,2 kg/m2)
  Απόλυτα αδιάβροχο και ανθεκτικό στο αλμυρό νερό
  Λεπτό (λιγότερο από 2 mm)
  Ενσωματωμένες διόδους παράκαμψης για την ελαχιστοποίηση των απωλειών εξόδου που σχετίζονται με τη μερική σκίαση
  Διατίθεται με διαφορετικά μπροστινά φύλλα, πολλές επιλογές στερέωσης και ηλεκτρικής καλωδίωσης (ειδική παραγγελία)
  Λευκό, μαύρο ή διαφανές πίσω φύλλο (ειδική παραγγελία)
  Κουτί διακλάδωσης στο επάνω μέρος ή καλώδια συγκόλλησης από κάτω (ειδική παραγγελία)
  316 οπές από ανοξείδωτο χάλυβα (προαιρετικά τοποθετούνται)
  Δικολλητικό υπόστρωμα που καλύπτει ολόκληρη την πίσω επιφάνεια του πάνελ (ειδική παραγγελία)
  Φορτίστε μπαταρίες υψηλότερης τάσης 12V, 24V, 36V ή 48V, μολύβδου-οξέος ή λιθί
  ου από πίνακα χαμηλής τάσης χρησιμοποιώντας ελεγκτές φόρτισης ενίσχυσης (ζητήστε μας συμβουλές)

Solbian All In One series

Η σειρά «ALLinONE» AiO διαθέτει ενσωματωμένο ελεγκτή φόρτισης MPPT, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το καλώδιο εξόδου στην μπαταρία σας, καθιστώντας πολύ εύκολη την προσθήκη ηλιακού φωτός στο σκάφος ή στο RV σας.

Διαβάστε περισσότερα

Solbian SR Series

Η σειρά Solbian Super Rugged SR είναι κατασκευασμένη με χρήση μονοκρυσταλλικών κυψελών SR υψηλής απόδοσης που καλύπτονται από δύο κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεταλλικά πλέγματα, καθιστώντας τα πολύ ανθεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Solbian SP series: highest output from smallest panels

Δοκιμασμένη σε πολλά υπέροχα θαλάσσια γιοτ, η σειρά Solbian SP βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, χάρη στη χρήση επιλεγμένων κυψελών μονοκρυσταλλικού πυριτίου SunPower™, φτάνοντας σε ρεκόρ 24% μετατροπής του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας