Δώστε εξ αρχής στο έργο σας την απαραίτητη σημασία

Η Bellmarine είναι μια ολλανδική μάρκα και ιστορικός ηγέτης στην ηλεκτρική θαλάσσια πρόωση και όχι μόνο, η οποία στην ευρωπαϊκή αγορά μόνο μετρά πάνω από 4000 εγκατεστημένα συστήματα σε διάφορους τύπους εφαρμογών. Το 2018 εξαγοράστηκε από την Transfluid SpA κι έτσι ιδρύθηκε η νέα εταιρεία Transfluid North Europe B.V. που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση των δύο εταιρειών. και οι δύο μοιράζονται ένα όραμα προσανατολισμένο προς το μέλλον με φιλική προς το περιβάλλον πρόωση, για θαλάσσιες και βιομηχανικές εφαρμογές, τη φυσική εξέλιξη των τεχνολογιών τους.

Επιλέξτε ότι ακριβώς ταιριάζει στις ανάγκες σας

Πλούσια γκάμα προϊόντων και αξεσοάρ για κάθε σκάφος και περίσταση

παρακολούθηση βλαβών εξ αποστάσεως

Τέλος στις καθυστερήσεις ανταλλακτικών, με το σύστημα εποπτείας εξ αποστάσεως μπορούμε να γνωρίζουμε τη βλάβη και να αποστέλλουμε το σωστό ανταλλακτικό άμεσα

Ξεχάστε τα καύσιμα

Διαφορετικοί τρόποι φόρτισης ακόμη κι εν πλω για να μην ψάχνετε για ανεφοδιασμό

Placeholder Image
Placeholder Image

Ηλεκτρονικά ισχύος

Αντιστρoφείς, ελεγκτές ωθητήρων, μετατροπείς DC/DC, φορτιστές
Δείτε περισσότερα
Placeholder Image

Χειριστήρια BELLMARINE

Γενικότερα το γκάζι είναι ο μηχανισμός με τον οποίο η ροή «καυσίμου» διαχειρίζεται με στένωση ή απόφραξη. Όμως εδώ, παίζουμε με τα ρεύματα.
Δείτε περισσότερα
Placeholder Image

Οθόνες BELLMARINE

Επιδιώκουμε βελτιωμένες εμπειρίες χρήστη στο έπακρο και τεχνολογία που βελτιώνει την απόδοση με λύσεις οθόνης που διαθέτουν ευκολία στη χρήση, διαισθητικό σχεδιασμό και πλούσια προσαρμογή. 
Δείτε περισσότερα
Placeholder Image

Προπέλλες

Οι προϋποθέσεις μιας έλικας εξαρτώνται από τρεις παράγοντες: την υδροδυναμική απόδοση για την επίτευξη της μέγιστης ώθησης, τη δομική αντοχή για αντίσταση στην καταπόνηση, τη συνοχή των χαρακτηριστικών της με εκείνα του κύτους, τον κινητήρα και τον τύπο χρήσης του σκάφους.
Δείτε περισσότερα
Placeholder Image

Συστήματα Ψύξης

Συστήματα ψύξης λαδιού και νερού για την απρόσκοπτη ψύξη του κινητήρα σας.
Δείτε περισσότερα