Εμπιστευόμαστε μόνο τους καλύτερους της αγοράς

Ένα σημαντικό πράγμα σε μια μονάδα εκτός δικτύου είναι η παραγωγή ενέργειας. Μπορείτε μεν να φορτίσετε τις μπαταρίες από το δίκτυο και να τις φέρετε στο σημείο που χρειάζεστε ρεύμα, αλλά με τη διαφορά ότι τις περισσότερες φορές χρειάζεται να μπορείς να παράγεις την ενέργεια σου μόνος σου.

Είτε το σκάφος σας είναι ηλεκτροκίνητο ή βενζινοκίνητο, είτε κινείτε με ντίζελ, είτε παραμένει σε μαρίνα, είτε σε αγκυροβόλιο, είναι πάντα καλό να είστε ενεργειακά ανεξάρτητοι. Οι εύκαμπτοι ηλιακοί συλλέκτες, οι γεννήτριες καυσίμων καθώς, οι γεννήτριες παραγωγής υδρογόνου καθώς και οι κυψέλες καυσίμων αποτελούν την ιδανική απάντηση για την μεγιστοποίηση του ταξιδιού σας και την αξιοποίηση της άφθονης ηλιακής ενέργειας της Ελλάδας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι παραγωγής ενέργειας. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις ευρύτερα χρησιμοποιούμενες μεθόδους, αλλά έχουμε αρκετές επιλογές που, ανάλογα με την εγκατάστασή σας, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από εσάς.

Placeholder Image
Enphase EVOY
Placeholder Image
Enpfase Backup
Placeholder Image

Inverter SolarEgde

Σήμερα, η SolarEdge είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έξυπνη ενεργειακή τεχνολογία. Μέσω της μηχανικής αριστείας και της σταθερής εστίασης στην καινοτομία, η SolarEdge δημιουργεί έξυπνα ενεργειακά προϊόντα και λύσεις που καλύπτουν τις καθημερινές ενεργειακές ανάγκες και οδηγούν στη μελλοντική πρόοδο.
Μάθετε περισσότερα
Placeholder Image

Enphase IQ Microinverter

Συλλέξτε το φως του ήλιου και μετατρέψτε το σε εναλλασσόμενο ρεύμα και άμεση ενέργεια, για να τροφοδοτήσετε απευθείας το σπίτι σας. Η επαναστατική σχεδίαση του IQ Microinverter προσφέρει καλύτερη απόδοση, αξιοπιστία και αντοχή για κάθε μεμονωμένο πάνελ στη στέγη σας. 
Μάθετε περισσότερα
Placeholder Image

Solaredge Home Battery

Οι εξαιρετικά αποδοτικές μπαταρίες μας με σύζευξη DC, αποθηκεύουν την περίσσεια ηλιακή ενέργεια για την τροφοδοσία του σπιτιού όταν οι τιμές δικτύου είναι υψηλές ή τη νύχτα.

Όταν εγκατασταθεί μαζί με το εφεδρικό σύστημα μας, παρέχουν αξιόπιστο εφεδρικό ρεύμα κατά τη διάρκεια διακοπών δικτύου.

Μάθετε περισσότερα
Placeholder Image

Enphase IQ Battery

Αποθηκεύστε ηλιακή ενέργεια για χρήση όποτε θέλετε, τη νύχτα ή τις ώρες αιχμής, για να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού.

Η μπαταρία της Enphase συνοδεύεται από 15 χρόνια εγγύηση!

Μάθετε περισσότερα