Γενικές πληροφορίες για BELLMARINE

Με περισσότερες από 4.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε σκάφη παγκοσμίως, η Bellmarine είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στα εσωλέμβια ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης.

Οι κινητήρες Bellmarine διαθέτουν ενσωματωμένο ρουλεμάν ώσης, αλλά συνιστάται ξεχωριστό έδρανο ώσης άνω των 20 kW.

Circle

Χώρα κατασκευής

Tα συστήματα κίνησης Bellmarine κατασκευάζονται στην Ολλανδία.

BELLMARINE ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΕΣΩΛΕΜΒΙΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η Bellmarine είναι μια ολλανδική μάρκα και ιστορικός ηγέτης στην ηλεκτρική θαλάσσια πρόωση και όχι μόνο. Με συγκέντρωση στην ευρωπαϊκή αγορά με πάνω από 4.500 εγκατεστημένα συστήματα σε διάφορους τύπους εφαρμογών.

Η Transfluid S.p.A., μια ιταλική εταιρεία, κατασκευάζει προϊόντα μετάδοσης ισχύος για περισσότερα από 60 χρόνια και είναι καλά εδραιωμένη στην αγορά χάρη στην οργάνωση θυγατρικών και διανομέων της σε όλο τον κόσμο. Η Transfluid έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά υβριδικών συστημάτων πρόωσης και παράγει ηλεκτρικούς κινητήρες μόνιμου μαγνήτη.

Το 2018, ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία Transfluid North Europe B.V. που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση των δύο εταιρειών. Και οι δύο μοιράζονται ένα όραμα προσανατολισμένο προς το μέλλον με φιλική προς το περιβάλλον πρόωση, για θαλάσσιες και βιομηχανικές εφαρμογές, τη φυσική εξέλιξη των τεχνολογιών τους.

Η συγχώνευση των δύο εταιρειών δίνει πλέον τη δυνατότητα πρότασης ηλεκτρικών και υβριδικών λύσεων κατάλληλων για κάθε τύπο σκάφους ή βιομηχανικού οχήματος, καλύπτοντας ένα μοναδικό φάσμα δυνάμεων παγκοσμίως.