Γενικές πληροφορίες για SELVA

Η SELVA δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία από το 1945, όταν παρήγαγε εξαρτήματα για τη Lambretta Innocenti στο εργοστάσιο Sesto San Giovanni, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Tο 1959 ο ιδρυτής, Lorenzo Selva Sr., μετέφερε την αυξανόμενη παραγωγή εξωλέμβιων κινητήρων από την αρχική τοποθεσία στο νέο εργοστάσιο στο Tirano, μια μικρή πόλη στην περιοχή Valtellina στα ιταλο-ελβετικά σύνορα.
Circle

Χώρα προέλευσης

Η Selva έρχεται απο την Ιταλία και είναι ο επίσημος προμηθευτής της ιταλικής ακτοφυλακής και διαφόρων άλλων στρατιωτικών συνταγμάτων.
Από το 1945 !

SELVA ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η Selva είναι ένα τυπικό παράδειγμα μιας παραδοσιακής ιταλικής οικογενειακής επιχείρησης με μακρά ιστορία διεθνών σχέσεων, που τη διαχειρίζεται με αφοσίωση και πάθος η τρίτη γενιά «μικρών επιχειρηματιών της Βόρειας Ιταλίας». Εργασία, αναψυχή και αθλητισμός, επιχειρεί κυρίως στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο.

Το πάθος για τους αγώνες μηχανοκίνητων σκαφών οδήγησε την οικογένεια Selva να σχεδιάσει τους πρώτους αγωνιστικούς της κινητήρες και, με την εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου, η μάρκα έγινε ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

Οι εξωλέμβιοι κινητήρες Selva έχουν συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλούς διαγωνισμούς κύρους, κατακτώντας 40 παγκόσμιους τίτλους, 65 ευρωπαϊκούς και πάνω από 150 εθνικούς, κατακτώντας διαφορετικές κατηγορίες από 400 έως 1000 cm3, σε αγώνες κυκλωμάτων και offshore.

Placeholder Image