ILIOFOS IM: Λίγα λόγια για εμάς

Ποια είναι η φιλοδοξία μας

Λίγα λόγια για την προσέγγισή μας

Η ILIOFOS IM είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στον μετασκευή σκαφών και οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε Ηλεκτρικά ή Υβριδικά, σε πωλήσεις ανταλλακτικών αλλά και σε υπηρεσίες μετά την πώληση. Η εμπειρία μας από τη μία πλευρά, μας κατατάσσει μεταξύ των ηγετών στα συγκεκριμένα τεχνολογικά τμήματα και από την άλλη πλευρά μας έδωσε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε έργο, βοηθώντας τους να κάνουν την επιχείρησή τους να λάμψει και να εκτιμηθεί απο την παγκόσμια κοινότητα, επιτυγχάνοντας επίσης τις περιβαλλοντικές τους δεσμεύσεις.

Η εμπειρία αυτή από μόνη της, αφενός μας καθιστά πρωτοπόρους σε τεχνολογικά κομμάτια που δύσκολα κάποιος πλησιάζει, αφετέρου μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε έργο θελήσετε να κάνετε πραγματικότητα προκειμένου η επιχείρηση σας να πρωταγωνιστεί και να καταξιωθεί στον παγκόσμιο χώρο.

Η φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε την ανάπτυξη στην πατρίδα μας και να αναπτύξουμε την ηλεκτροκίνηση των μεταφορών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και συνεργαζόμενες με τους ηγέτες του κλάδου, προωθώντας την πράσινη ενέργεια και τις βιώσιμες μεταφορές.

Πρώτη μας αποστολή, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν ανώτερα τεχνολογικώς προϊόντα, όπως ηλεκτρικούς κινητήρες, ηλεκτρονικούς διαχειριστές ενέργειας, ηλεκτρονικούς μετατροπείς ρεύματος, εξειδικευμένο software, και αυτά προκειμένου να τους εξασφαλίσουμε το τεχνολογικό προτέρημα που χρειάζονται για να καθιερωθούν και να πρωταγωνιστήσουν στην παγκόσμια αγορά, αλλά και για να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καθαρότερο περιβάλλον. Βελτιώνουμε την ικανότητα, την αποδοτικότητα και την ενεργειακή πληρότητα των προϊόντων μας ώστε να δίνουμε στους πολίτες την δυνατότητα φθηνότερης ενέργειας και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η χώρα μας, μια χώρα με τρομερά πλεονεκτήματα σε φυσικό πλούτο κι ενέργεια, θα έπρεπε να ήταν ήδη πρωτοπόρα.

Με αυτό σαν κανόνα, και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες, πιο αξιόπιστες και πιο πρωτοπόρες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα προσπαθήσουμε, να προσφέρουμε στους πελάτες μας από οποιαδήποτε κατηγορία και αν προέρχονται (ιδιώτες, επαγγελματίες, δημόσιες επιχειρήσεις), εκείνα τα πλεονεκτήματα που έχουν ανάγκη, προκειμένου να αξιοποιήσουν όλα τα πλεονεκτήματα της καθαρής φυσικής ενέργειας στο χώρο των μεταφορών προκειμένου να απαλλαγούν από την χρήση ορυκτών καυσίμων, έχοντας ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της καθημερινότητα τους, την οικονομικής τους αυτάρκειας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος τους.

Τι προσφέρουμε

Μετασκευές σκαφών-πλοίων σε ηλεκτρικά ή υβριδικά

Η εταιρεία μας δέχεται και αναλαμβάνει υπό όρους, τη μετατροπή οποιουδήποτε μέσου θαλάσσης με κινητήρα εσωτερικής καύσεως σε ηλεκτρικό ή υβριδικό, είτε για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση, είτε σαν πρωτότυπο για παρουσίαση σε διάφορες εκθέσεις ή οργανώσεις, πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τη φύση του μέσου. Ο μοναδικός όρος για μια τέτοια μετατροπή είναι η φύση του μέσου να επιτρέπει τις απαιτούμενες μετατροπές αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Μετατροπές οχημάτων σε ηλεκτρικά ή υβριδικά

Η ILIOFOS Co, δέχεται και αναλαμβάνει υπό όρους, τη μετατροπή οποιουδήποτε οχήματος δρόμου με κινητήρα εσωτερικής καύσεως σε ηλεκτρικό ή υβριδικό, είτε για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση, είτε σαν πρωτότυπο για παρουσίαση σε διάφορες εκθέσεις ή οργανώσεις, πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και τη φύση του μέσου. Ο μοναδικός όρος για μια τέτοια μετατροπή είναι η φύση του μέσου να επιτρέπει τις απαιτούμενες μετατροπές αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Κιτ και ανταλλακτικά

Θέλετε να αναβαθμίσετε, να αντικαταστήσετε ή ακόμα και να εκτελέσετε το δικό σας έργο; Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε διαθέσιμο υλικό ανά πάσα στιγμή. Σας συνιστούμε να "επενδύσετε" στο πλήρες πακέτο υπηρεσιών μας, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις γνώσεις της ομάδας μας. Σε περίπτωση που θέλετε να εκτελέσετε το δικό σας έργο, στο χώρο σας και με δική σας ευθύνη, θα σας παράσχουμε όλα τα σχετικά έγγραφά και θα είμαστε ανοιχτοί να σας βοηθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Επιπρόσθετα στην κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα η εταιρεία μας παρέχει επίσης τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Συνεργασία με τους τοπικούς ιδιοκτήτες υποδομών (για συντήρηση, αναβάθμιση κ.λπ. του εξοπλισμού σας)
2. Συμβουλευτική για οποιαδήποτε ηλεκτρική ή υβριδική μετατροπή
3. Συνεργασία για ερευνητικά προγράμματα