1. Με τι ασχολείται η ILIOFOS Co

Η ILIOFOS O.E. προτείνει λύσεις και κατασκευάζει προϊόντα κατόπιν συμφωνίας & παραγγελίας , για ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες & μεγάλες εταιρείες οι οποίες θέλουν να μειώσουν το κόστος κατανάλωσης καύσιμου αλλά και λύσεις για μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας οι οποίες θέλουν να παρασκευάσουν το δικό τους υβριδικό - ηλεκτρικό μέσο.

Μετατρέπουμε το μέσο που σας ενδιαφέρει σε πλήρως ηλεκτρικό ή υβριδικό, είτε αυτό προορίζεται για την ξηρά, είτε για τη θάλασσα, έπειτα από ανάλυση δεδομένων που ο πελάτης μας καταθέτει, προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτόν και την εργασία του !

2. Μπορώ να προμηθευτώ τα υλικά για μια μετατροπή ?

Ναι, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε να προμηθευτείτε όλα εκείνα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε μια μετατροπή του κινητήριου μέσου που επιθυμείτε. 

Η ILIOFOS Co, σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη για τις εργασίες που θα γίνουν, εκτός και αν πραγματοποιηθούν απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.

3. Χρειάζομαι έναν εξειδικευμένο σύμβουλο για το έργο μου

 

Ναι. Η τεράστια εμπειρία μας αλλά και αυτή των συνεργατών μας μπορεί να σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα, αφήνοντας σε εμάς την τεχνική υποστήριξή σας και σε εσάς τη χαρά του ολοκληρωμένου προϊόντος σας.

4. Η προμήθεια υλικών συμφέρει σε σχέση με την εξ' ολοκλήρου μετατροπή από την εταιρεία σας ?

Η ILIOFOS OE μπορεί να σας προμηθεύσει με οποιοδήποτε προϊόν χρειαστείτε πάντοτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προκειμένου να φέρετε εις πέρας και το πιο απαιτητικό έργο που θα χρειαστεί. Χρησιμοποιούμε το καταλληλότερο προϊόν κάθε φορά, ούτως ώστε η σχέση τιμής προς απόδοση να βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο.

Με βάση τις οδηγίες μας, το κόστος μιας μετατροπής από τον ίδιο τον πελάτη, είναι δυνατό να κυμανθεί σε ικανοποιητικά πλαίσια και δίχως τεράστια απόκλιση σε σχέση με την υπογραφή συμβολαίου για την εξ΄ολοκλήρου μετατροπή από την εταιρεία μας !

5. Τα προϊόντα που πουλάτε είναι ποιοτικώς πιστοποιημένα?

 

Τα προϊόντα της ILIOFOS O.E. είναι πλήρως πιστοποιημένα, φέρουν σήμανση καταλληλότητας από χώρες της Ε.Ε., και ήδη χρησιμοποιούνται σε έργα πιστοποιημένα από άλλες Ευρωπαϊκές υπηρεσίες

6. Θέλω να μετατρέψω το μέσο μου σε υβριδικό ή ηλεκτρικό. Είναι εφικτό ?

Όσον αφορά τα ηλεκτρικά μέσα, ικανοποιούμε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις αν είστε ένας ενθουσιώδης της ηλεκτρικής κίνησης.

Το υβριδικό μέσον είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Θα πρέπει, κυρίως για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, να εξεταστεί πλήρως το μέσο στο οποίο θέλετε αν εφαρμοστεί η μετατροπή, και έπειτα να υπάρξει η τελική γνωμοδότηση, καθώς ο τελικός γνώμονας για μια τέτοια επέμβαση , είναι ο χώρος κα ιτου μέσου αλλά κι εκείνος που ο πελάτης είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει